Monday, April 20, 2009

popoyo

ok dah lama tak update
macam macam jadi
macam macam ragam
teringat citer pocoyo
danial suka tengok citer ni

tapi dania cakap popoyo
ahahhaa
( maafkan dia sebab dia kan pelat sikit..)

automatically aku teringat kat sorang mamat poyo ni
macam bagus jer
kalo betul bagus takper
kalo ko yer pon ko bagus sangat...
jangan la memperlekehkan orang laen
aku pon tak kisah la kalo ko nak cakap apa,
nak betul kan orang ke r apa ker
at least gaya bahasa ko tu..
budi bahasa budaya kita..



p/s:: gurau gurau gak... tapi certain things ko tak perlu la gurau lebeh lebeh,
sampai ko memperlekeh, memperkotak katik, dan pandang rendah pada orang...
kengkadang tak semua benda yang kita tau,
ada yang kita rasa kita tau, tapi actually kita tak paham pun,
... tapi kita ego, hipokrit,
konon senior, sumer benda tau,
pathetic betol tengok ko

1 comment: