Thursday, July 31, 2008

aku menci

bila aku fail
aku menci
aku target aku boleh lulus paper tu
sebab paper tu penceramah kasi soklan bocor
takkan lah..
eeee.....aku tader mood
aku nak tulis surat soh dia check balik
tak mungkin!!!!!





p/s:: aku sangat kecewa .....

Monday, July 28, 2008

new ultraman

uiks ...
anak sapa la nih...
kalo korang tau sapa nih..
cuba teka...
sapa teka betul dapat hadiah misteri
layannnnnn...



p/s:: bukan aku yeah... harap maklum..kui kui kui

Monday, July 21, 2008

His Sports Day

his sport day
was on 20/7/07
was held at Dewan Serbaguna Serdang Raya

p/s:: more picture at

fotopages
or view my
facebook

thank you

Birdie Park..

i'm on mc today..
fever and flu all over the places
i mean.. the kiddos n the other half also
not feeling well
aiyooo manyak fenin la
hadoi yaiii

last saturday we all went to
KL Bird Park
this was my first time
never been here before
( sejak dok kl 10 tahun yang lepas )

quite interesting here
ramai tourist..
pak arab, mat salleh pergh penuh
can count the locals

so these are a few piccas on the day
0










p/s :: fenin la... rasa mau tido aja....

Friday, July 18, 2008

my journey with nad

we went to see
Journey to the centre of the Earth
quite interesting ar
but still stereotype
hmm... but acceptable lar

do you see me?? yeah.. me in the blue tudung....
me.. look blue today...

whoa...look at that...

haa... apa kes??
lets the picture tells you the story
could you do the same??

me???... nope..
salute you mr. driver



it's a day for.....

KKPFSSK 2008
hari keselamatan dan kesihatan pekerjaan
fakulti sains sosial dan kemanusiaan
2008

layaannnnn..

dengan nadia semasa upacara perasmian

with the newly-wed..erma

also with the very very newly-wed...

the goodies pack...

and last but not least...
a poyo-yest exhibitor among the exhibitors
the only one Dr. Kada..



Thursday, July 17, 2008

i've watched...

Dark Knight
wahh.. syiokkk woo
barulah aku tau the real story..
how does two faces got his name
and what had happened to him actually
ermm it's 2 1/2 hour movie
but worth it...

heath ledger was a really joker..
really really a bad joker
4 1/2 out of 5




and
he is so damn cute..

tom cruise look-alike don't he?

oppss...wrong channel

altho kinda late..
finally we're managed to watch it
Hellboy 2:: The golden army

actually we wanna see
Journey to the centre of earth
but then it's already started bout 15 min

erm.. but one thing for sure
i've got to watch
dark knights
erm.. maybe it's a tribute to
heath ledger
( .. he got me stamped indeed.. in A Knight's Tale last few years)

and not to forget
The Mummy:: Tomb of the Dragon
i've watched the part 1 & 2 before which is The Mummy (199) and Mummy returns (2001)
and this is the-must-see-film of this year




p/s:: abah..nanti amik cuti kita pi tengok.. opening on 08.01.08.. wahhh what a number we hv here....

Tuesday, July 15, 2008

ke-TAHU-an


aku tak ke-TAHU-an pasal apa
i'm so-adore-to-him
sejak tengok citer KAMI
last year kot
aku jadi minat giler kat ezani nih
erm maybe sebab keslamberan dia belakon dalam citer tu
maybe gak kemachoan dia
kui kui kui

dan aku tak ketahuan pasal apa aku tak leh titon la ini malam
padahal letih giler nih
sumer dah tido
including my hubby yang dah lena diulit mimpi


video

been his fav song lately...

video

addicted to keTAHUan ..
not just keTAHUan, but all new songs and popular
he knows
none of us teach him to sing
it seems like he got the gifts
a star is born...


ikut abah kot...huh perasan la bah...
nyanyi dalam jamban bleh ler...
setakat juara dalam TNB ehehhhe
apa bar....!!!



Monday, July 14, 2008

HaPPy Birthday....

selamat hari jadi..
ke 58 ker??
tapi perasan 49++
huhuhuhuhu

kepada prof dekan
selamat ulang tahun
jangan cepat mara
nanti lagi cepat tua tau
eheheehehe


video

video

sedang berjalan???

hah...
kesalahan tatabahasa dapat dikesan
sapa buat "announcement" nih..
huhuuhhuhuhuhu

sedang berjalan???
wah ini sesuatu yang menakjubkan nih..
hahhahahhaha

yang ni plak apa kes ntah
ish kalau yer pun tertekan ngan audit takkan sampai gini kot??


ader yang K.E.B.U.L.U R

ada yang P.A.S.R.A.H

ader yang ish...macam macam ader la

aku nak cutii...... tak larat dah kehulu ke hilir nih........

p/s:: yang tetap menten... aku jeww...
ekekekekkekee

Monday, July 07, 2008

dont make my blood go upstairs...

kan ker pasal nama aku
yang telah di salah pronounce kan
oleh bos besaq tuh
kini menular ker seerata pelusuk fakulti
yan gmana pada mula nyer aku marah
sebab yer lah it's not my name kan
tapi lelama tuh aku pasrah dan redha jer la
tak larat dah aku nak marah
btw aku tau derang saje ngusik

tapi apa kes kalo hubby aku sendiri panggil gitu...
ni yang aku hangin nih
ader ker dalam mesej dia


" jangan lupa tau khasnoor..."

awak nak kena ker bang...
konon lawak la
huh hampes tol...
huh..
malas nak layan...




p/s:: eeee..... lagi bertambah geram bila Dr. Kada asik panggil nama tuh jer...
dia kata kashnoor dari kashmir....
menci..menci ...menci

MinGgu YaNg PaNjanG

fuhh..
berakhirlah satu minggu yang panjang...
dan exhausted
....

ni bz giler nih
tak pandang kiri kanan dah ni

ni waktu melepas kan tension
terlalu banyak borang
dan aku suda pusing
akukah yang bersalah??
kerana menyanyi....
maaf kengkawan...
kerna kamu sumer turut terjerat dan terpaksa mendengar nyanyianku
uhuhuhuhhh


dan untuk melegakan keletihan yang melandaku itew
kami sekeluarga telah pergi makan di hotel
wah hotell...
salah satu hotel di jalan imbi
pergh.. mentedarah tak hingat

aku makan sikit jeww.. jaga badan...
wah jaga badan...
kunun arr..

huh ini orang makan banyak jugak
tengok lah mee ite.. banyak
dia boleh habis makan tau...


yang di atas ini usah cakap la
berapa banyak pinggan daa...
bobot...




p/s:: erm ikutkan aku malas nak datang ari nih...mood takderla... ingat nak pergi urutin badan ku inih...waduhh..aku capekkk





Tuesday, July 01, 2008

aku..dia ..dan kamu

Cameron
( klasik giler gamba nih)

netball tournament
oktober 1999

open day
oktober 2000


kenangan paling manis.. naik gunung tahan.. yang challenging habis...
Mei 2003

di puncak tahan 2187 m
Mei 2003

hutan lipur lata jarum
April 2003
bersama si dia..melakar sejarah di puncak Tahan
Mei 2003

family trip --> honeymoon
dec 2002

April 2003

April 2003


saja.
nak letak gambar dulu...
aku dulu aktif...
kini tidak lagi...
wahahahhha
malas..
sudah gantung beg dan juga kasut
bersara dalam erti kata lain..




p/s:: kepingin pergi sabah bah..

My mini mE..



ini baby..
dia sudah besa..
bila aku panggil Dania
dia kata bukan... ini baby laaa
huh..
aku solat sebok nak ikut..
tapi bagus juga ikut...
nak ajar biar dari kecik
jadi aku belikan mini telekung
especially for her

ni gamba masa pi kenduri kat dewan felda 3-4 bulan lepas...

ni dia curik tudung aku....

ni masa dia kecik lagi... macam baby boy jer

dari kecik suda suka pake tudung...wahhh

ni gambar awal tahun tahun lepas.. masa baru beli setty baruuuuu

aku ska gamba ni...macam gambar model baby dalam mag jer

dan ini masa kat opis.... konon konon bos la....


p/s:: suda besa... suka mekap n melawa jer... itulah baby..

khasynor..

terima kasih yer
prof
sebab bagi saya nama baru
huh seme panggil aku ngan nama tuh
huh
nyampa...
hari jumaat lepas
aku melawat
Tina and the twins
wah kiut nyer
terasa cam nak baby plak
tapi no no no no
not now...
i'm not ready
huhuhuhu
malam tu balik kerja pergi makan kat uptown...
bes...
makan cheong chee fun
wahhh
hari ahad bangun pagi hujan lebat
tapi dengan beria bangun pagi
bersiap menuju ke gentingan
wahh..
tapi sepanjang jalan hujan
dah hafway nak sampai dah
kat pos pengawal tu..
abah patah balik
meraung la si danial yang amat berharap itu
sian..
but anyway.. abah changed plan
and we heading to Pavillion
huh bosan doh
lagi takder apa
not suitable for me..
giler expensive
parking fee Rm 4 for only 28 minute
wahh..
tak sampai 1 jam
kalo sejam ?? 8 hengget??
baik aku beli apple donut
wahh..teringin la plak
yesterday i was on EL
erm...
so relax kat rumah jer
malam tuh pergi rumah Siti
sebab hantar album dia yang dah siap
wahhh..siap masak lagi dia
on the home
drop by kat A&W jalan timur
jumpa lijet jap
wahhh ngantuk bangat ...
tak tengok pun citer INTAN
terlepas
.......... sebab zzzzzzzzz....
hari ni bz jugek
wah bz nyah..
ahahhahha
hmm..rite now i'm dizzy bizzy
coz hv to finished all the MQF before
this friday
and Nadia will be off on friday
wahh..kamu mahu ke Medan ya embak..
naik kapalan ya...
wah emangnya aku kepingin kirimin barang pada kamu ya
aku enggak berkesempatan lagi mahu ke sana
ahh... nantinya aku tulisin nota buat kamu ...
apa yang aku kepingin kamu bawa pulang untuk aku yaa....
p/s:: kamu yang bawa ku terbang..kamu lah jua yang membawa cinta ke jalannya, kamu yang bawa ku terbang ke bintang kejora cinta kita..kekal untuk selamanyaaaaaa