Friday, August 29, 2008

the best dress goes to.....


Muhammad YusriDanial Haziq




and the price is...

tabung elektronik.... limited edition




p/s:: as i said earlier...it would be a bonus if he wins....
ehehehhe.. thank god also...gov servant got bonus...alhamdulillah...
BONUS BONUS...DOUBLE BONUS


me.. @ 3:56pm

sangat mengantuks
ni kalo dah b agi bantal lena diulit intan nih
waduh
zzzzz......
ini malam ader orang mau banjer makan ikan bakar
yesszaaaaaa

sangat syiokkk
saya mau saya mau
lalalalalalalalalalala...




p/s:: oh yer ramadhan suda dekat

Oleh itu SAYA TERLEBIH DAHULU MEMOHON MAAF jika saya ada
berbuat kesalahan, baik yang tidak di sengaja maupun yang di sengaja ,
semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati dan
dirahmati Allah S.W.T, insyaallah.

Selamat Berpuasa.
Wassalam

him... in a very fine Friday morning

was so exited to go to school
6.15 am he was already woke up
and woke me up...
mama mama .. bangun... nak mandi
sambil menggagau tengok jam.. mak aii..baru 6.15..
ish... jangan ngengada...tido balik..
aku tido le...tapi aku tak tau dia buat apa...
switch on the tv kot
i've no idea

sedar 6.45.. bangun
and i asked him to go bath
and this is how he looked like





p/s:: penat tau..aku jahit bendera kat songkok n baju dia...ehehee
sajer... support dia sikit... as a parrent kita sure kena supportkan....
ehehe...kalo menang kira satu bonus la
( ooppss..sebenanya hari ni dia ader pertandingan apa ntah... but all the kids must come n dress in merdeka theme....)



Wednesday, August 27, 2008

merdeka kah kami...




meraikan kemerdekaan
peringkat fakulti
jadi kami kerna berbaris ehehheheh


video


p/s:: sangat sakit kaki ku ini berdiri dan berbaris..waduh..
layan slideshow bawah ni...


Tuesday, August 26, 2008

I'm reborn

terasa cam reborn jer
lepas kena urut
kat R E B O R N

arhhhhh legaaaa....

me..doing the foot reflexology..while hubby waiting in-bored..ehehe
thank you dear


video



video

Thursday, August 21, 2008

membowlingkan diri


dengan mereka..
sangat syiok
sempena merebut piala bendahari
n guess who was the champ..
tat taraaaa...


ni time nak pi makan..sebab waiting listlepas makan

ahahah... maafkan kami kak as...nampak mata jer....

us..

sekali lagi nampak belakang kak as jer...kakakakkakakaka



p/s:: erm.. i win, i win.. azreen .. nak wat spin kena kerja kuat... asik masuk longkang jer.cemana nak kalahkan team abang lan...


caya atau tidak aku pakai stokin main bola... itu yang sempat ku capai pagi tadi...

kaki ku dan kaki mu...

kerja api... translation of fireworks

semalam pergi tengok bunga api...
kat putrjaya
semalam ntah la..negara apa ntah
aku tengok jer

sedutan dari video semalam...
maaf kualiti gambar kureng
kerna telefon pun kureng
ni tengah jack banker gwe beli brand new one for me...
ehhhehe


video


video


p/s:: jauh sangat la... kitaorang ingat dekat dah port tu...rupanya ader port lagi dekat la....

Wednesday, August 20, 2008

ingat tak..

this entry especially for those yang sezaman ngan aku la
sebab aku nak mengimbau kembali
zaman kanak kanak
things that we usually do
and the junk food that was popular that time

ni aiskrim yang popular dulu...skang pun ader lagi

biskut ni mak aku selalu beli..

chewing gum fav aku

kakakaka cekelat ni aku selalu beli kat babu..

tora nii pon selalu aku beli kat babu jual roti naik moto..( tapi dulu aku panggil teng teng..)

ni chingam aku salu beli sebab dia nyer pembalut boleh lekat kat tangan kalo basahkan..kakakak

things that we used to play with...

askar gini banyak dulu kat umah aku, siap ada yang paling gigantic pun ader...
adik aku selalu main...

ni aku tak pernah main...



benda ni dulu popular...skang ni aku tengok dia jual kat lokkin jer...ehehe
( sapa dok ipoh tau la lokkin kat mana )


yoyo memang sampai skang popular..skang anak aku plak asik beli yoyo jer


benda ni selalu dapat dalam tora ker dondang ker...


kakakaka..gile klasik gamba nih.. benda ni popular kalo dah akhir tahun..sebab pekse penilaian seme dah habis.. and seme sebok bawak mainan yang boleh dimain untuk menghabiskan masa masa yang terluang di kelas..al maklum la cikgu tak masuk...

ehehe.. anak aku selalu gak beli benda nih

guli.. aku tak pernah doh main guli.. guna guli main congkak pernah la..

haa...ini adik aku selalu beli... layan gak main benda nih

kakakakaka ..ini lagi syok.. dulu ader budak kelas aku siap colour kan lagi...

kalo aku ikut mak aku pi pasa...sure aku beli benda nih... tapi dah tak jumpa skang kan...

haaa.. benda ni dulu kalo aku main game kat umah... tak benti.. aku ingat aku main waktu form 3... balik sekolah lepas makan aku akan main game ni sampai petang...syiok giler


what we used to watch...

popeye selalu ader pagi sabtu

ahahahahha..thunder cat.. punya lah fofular giler.. aku siap ader topeng dia

doraemon...macam biasala..

smurfs...suka giler aku tengok ...sebab derang kiut...

skang ni anak aku plak yang suka giler tengok tom n jerrry nih..

ninja turtles.. michealangelo, donatelo, rafael...arghh lagi satu apa yer...

....eeeee lama giler tak tengok He- Man..and She-RA

ehehehhe power rangers...

transformers..skang pun kat astro ader ulang balik... pergh lama giler kan citer nih

pemadam pensil ni wangi tau... dulu sapa ader mesti taknak guna sebab sayang

pencil box ni dulu kalo ader kira gempak arr

pemadam pensel ni zaman adik aku yang last tu..skang umur dia dah 21 dah... dulu pemadam ni dia beli kat sekolah pastu kumpul, pastu dia buat liga, kira cam premiere league la kunun, baling dadu pastu jot down kan as sore goal dia... tah paper jer..



p/s:: syok la ..kalo kita ingat-ingat balik... rasa nak balik zaman iteww...

Tuesday, August 19, 2008

kursus web developing

kursus sambungan hari tuh


ngan gee n kakak alia..kekeek chewah kakak
sesi bergambar masa dekan masuk melawat...
tapi dekan tiada dalam gambar... kekekkee
kerana size tepon aku kecik jer ..tak muat kekekeke



p/s:: erm tetiba aku bertukar jadi match maker...
kakakkaka aku tolong orang jer.. mak aku soh cari jadi aku cari le kawan kawan yang belum kawen..ekekekkekekek