Monday, January 05, 2009

SERABUT

mula tahun baru
banyak kerja kerja baru
workloaded saya sangat banyak
sampai saya dah tak tahan
mau pening pengsan la gini

sampai at one point
saya tak boleh bernafas
sangat giler bz

balik rumah saya nak tido..
pening sangat ni
kang ikut ati aku bantai tido jer kat sini kang
tapi apa nak buat, due date semakin hampir

tolong....tolong....tolonggggggggg
saya tak mau buat homework
saya nak balik rumah rest dan tengok HBo
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




p/s:: kang balik ni ada yang makan maggi jer kang....

3 comments:

  1. sabar sabar Mr.. biasalah keje sampai mati pun tak abis.. ishh macam cakap kat diri sendiri jer.

    ReplyDelete
  2. acikpun bzz..bz..bz...
    bengang, biler kijer melimpah2....yg ada tk abih lagi..mai kijer lain...
    last2 acik berYM....haaa ngko...tambah tk siap la kije..

    ReplyDelete
  3. Hello there my friend! I found your blog very interesting so I have added your link in my Blogroll. I hope you'll link me back. Have a nice day! http://hapiblogging.blogspot.com/

    ReplyDelete