Friday, January 02, 2009

aku tak percayaaaaa.......

sebelum tu aku nak ucapkan
happy new year 2009
pada pembaca sekalian alam
salam maal hijrah ari tuh aku dah post kan n3nyer..
semoga taun baru 2009 dan hijrah ini akan membawa anda kejayaan
di dunia dan juga akhirat..ameeennn.

weh seriesly
aku tak percaya
taun ni aku suda 30...
camne ek??
aku asik rasa aku 25 jer wahahhahahhaa

apsal aku tak rasa aku 30:

1. kengkawan kat opis yang muda 4-5 taun dari aku tak panggil aku kak pun..
walaupun ader kawan aku yang sebaya aku yang mana mereka panggil dia kak..tapi mereka tak panggil aku kak pun.. kengkadang terasa tau..tapi aku rawk.. apa der hal..

2. most of kawan kat opis sumer muda belia belaka.. jadi otometik aku rasa cam sebaya mereka saja wahahhahaha bleh ker camni??

3. aku ni happy go lucky... muka plak awet muda hahahhaha.. badan menten kecik ketat cam anak daras so seme orang tak caya kalo aku kata aku dah kawen ada anak 2 n 30 sudaa.. kakakkakakka

4. sebab aku rasa aku asik 25 jer tak gerak gerak... aku berumur 25 pada tahun 2004, wahh..lama betul... zaman aku keje Secret Recipe bodo kedek nak mampos.. zaman keje keje keje tak hengat dunia, zzaman dok umah lama kat taming jaya dengan danial sorang pemata hati, pengarang jantung, zaman kemasyuran kancil kuat WJN ku bersama soft top boleh bukak, dan zaman laki aku adalah runner tersohor dan popular sebab muka asik kuar majalah keta...

tapi... apa ada pada angka kecik
biarlah ia bertambah supaya kita ingat yang kita tidak selamanya muda
dan supaya kita tidak lalai dengan suruhanNYA
supaya kita bertobat sebelum waktu
( saya sungguh terkesan membaca rencana acik)

ya.... itu saja untuk kali ini
saya nak letak gambar pergi genting sabtu lepas
bes tapi ramai nak mampos
crowded giler okeh

enjoice..




2 comments:

  1. gilos tinggi minah ni,,,sangat tinggi hokeh!!

    ReplyDelete
  2. yer saya memang tinngi, sila jangan betulkan skrin monitor anda, what u see is what you see...wahahhahaha, dulu saya nak jadi model, tapi mak pak tak kasi..end up jadi model porno untuk laki jer ahahahhahahhahaha

    ReplyDelete