Tuesday, August 25, 2009

untuk hari yang ke 4 berturut2

aku tak sahur..
huwaaaaaaa...
apasal la tinger aku cam dah tak alert ngan jam tepon nih
al kisah pagi tadi aku tido kol2.00 lebih
konon nak bangun kol 4.30
so aku tido depan tv sengsorang
siap sms nadiah soh kejut aku..

aku terbangun kol 3.55 pagi..
kah kah kah aku mimpi dating ngan faizal tahir bley??
bley la...kasi can la kat aku verangan sikit..

dengar danial nangis panggey aku
apahal la mamat nih
rupanya dia sudah kencing la atas tilam..
huh..
pastu bleh....??aku sambung tido..
konon konon nak tunggu jam bunyi la 4.30
hampeh 7.15 aku sedar
kakakkaka jadi aku terlambat pagi nih

oh..aku nak kongsi ngan korang
lagu raya nih
lagu ni aku suka...
tapi aku tak sangka lagu ni di nyanyikan oleh 2 indian girls
tengok youtube baru tauuuuu..

layan lagu raya ni yek..
walaupun baru 4 ari kita berpuasa
( aku baru puasa 3 ari ..)

video
percaya tak..lagu ni sedap tapi jarang dengar kat radio


p/s:: ada kelas lagi... lembba nak mampos pkp ni uruskan proses
tuka program aku ngeng tol lah

3 comments:

  1. lorr...awatnya...nak sy tolong call kan ker? ekeke

    ReplyDelete
  2. akma... eheheheh bleh ker call??? sms pon okeh


    ujang aka juwie... mana ada mara...

    ReplyDelete